No products in the cart.

Return to previous page
SALE

3 METER VOOR ÉÉN TIENTJE

Oorspronkelijke prijs was: €12.00.Huidige prijs is: €10.00.

stoffenmarkt heeft een selectie viscose stoffen in kleurrijke bloemen prints! De 100% viscose stoffen zijn verkrijgbaar per 3 meter voor maar één tientje! Vandaag besteld voor 7.00 uur, en je krijgt het de volgende dag (thuis) bezorgd tussen 17:00 en 22:00 uur.

4 mensen bekijken deze stof nu ook
or
EAN: 2000000571089 SKU: 59740
PostNL :vrijdag, jul 19
Viscose stoffen nodig voor je volgende naaiproject?

Met onze viscose stoffen maak je comfortabele kleding voor elke gelegenheid. Deze lichtgewicht soepelvallende viscose stof voelt zacht en is ademend, absorberend en heeft een matte afwerking, en bovenal heeft het een perfecte drapering en hangt het van het lichaam af in een natuurlijk passende vorm.

VISCOSE-STOFFEN-ROSALIE

Bij de productie van viscose komen chemische stoffen vrij, maar de grondstoffen voor het maken van de stof zijn 100% natuurlijk. De grondstof voor viscose is houtpulp. Uit de houtpulp wordt cellulose gewonnen. In tegenstelling tot katoen worden er geen schadelijke chemicaliën zoals pesticiden of insecticiden gebruikt tijdens de verwerking. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving voor boeren en de grond blijft langer vruchtbaar.

VISCOSE-STOFFEN-ROSALIE

Deze viscose stoffen zijn ook een geweldige optie voor blouses, rokken, topjes, maxi jurk, midi jurk sjaals/doeken, avondkleding of lente of zomerkleding en nog veel meer….

 

Gewicht 140 g
Afmetingen 145 cm
kwaliteit

Oppervlakte

Stretch

Was instructies

, , , , ,

Vaardigheidsniveau

Eigenschappen

, ,

pakket verpakt

Certificaat

Dynamiek

Gebruik

, ,

Kleur

Motief

,

samenstelling

97% VI 3% EL

Seizoen

,

Stoffen

X