No products in the cart.

BATIK STOF ASHOKA

9.99

stoffenmarkt heeft een prachtige selectie indonesische batik stoffen van 100% katoen. Nu verkrijgbaar per meter in 30+ java prints om online te kopen! Vandaag besteld voor 7.00 uur, en je hebt bij de onderstaande postNL datum (thuis) bezorgd tussen 17:00 en 22:00 uur.

4 mensen bekijken deze stof nu ook
or
EAN: 2000000571089 SKU: 57136
PostNL :vrijdag, jul 19

Kebaya jurk of culturele woondecoratie?

Ontdek nu onze batik stoffen met unieke motieven die de traditionele diversiteit van java in indonesië symboliseren. Deze creatieve motieven hebben allemaal hun eigen verhaal, betekenissen en waarden waarvan sommige met hindoeïstische, boeddhistische, islamistische, chinese, indiaanse, europese en japanse invloeden verwerkt zijn in het motief.       

BATIKSTOF PER METER ASHOKA.2

Deze batik katoen is gemaakt van 100% katoen en bestaat uit een natuurlijke kleurproces met authentieke batik kleuren. De batik katoen is ademend, sterk, anti-statisch, absorberend en bovenal heeft het een perfecte drapering en hangt van het lichaam af in een natuurlijk passende vorm.

BATIK STOF ASHOKA

Onze batik stoffen zijn geweldig voor elke culturele gelegenheid, bruiloft, openbaring of inwijding, maar ook voor een exotische batik kimono, blouse, shirt, accessoires, tafelkleden, quilten, tuniek of voor huisinrichtingen zoals gordijnen en kussens en nog veel meer..

Gewicht 140 g
Afmetingen 150 cm
collectie

Motief

kwaliteit

Oppervlakte

samenstelling

100% CO

Stretch

Was instructies

, , , , ,

Vaardigheidsniveau

Kleur

Eigenschappen

, ,

X